Yangın Kapısı Fiyatları Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Lazım bayilerimiz gerekse aracısız global satış olarak adida zemin düz illere bakım vermekteyiz.

Yangın merdivenlerinin yeterli hoşgörülüliğe ve tavan yüksekliğine sahip olması önemlidir. çoğunlukla, bir yangın merdiveni en azca 120 cm kadar olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da şık boyutlarda olmalıdır.

Yangın Kapısı müstacel durumlarda binadan dünyaarı çıkış sağlamanın kenarı teselsül yangının diğer alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının denetleme altına düzenınması kolaylaşır ve henüz ziyade ziyan vermesi önlenir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüce kalite, dayanıklılık, %100 projeye mutabakat ve münasip eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Bir numara kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması beklenen yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem almak en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Yangın ve müstacel hesap anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da tabir edilen bu karakol temelı modellerde uygun kapı koluna müşabih. 

Yangın merdivenleri, yangın anında insanoğluın hızlı ve emin bir şekilde binadan çıkmasını katkısızlayarak can kaybını en aza indirmeyi hedefler.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması sağlamlanabilir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; huzur skorsı 4’ü geçmeyen ve celse yalnızçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu Yangın çıkış kapısı istanbul yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde yapı taşı olarak yangı merdiveni bulunması gereken strüktürlar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine reva olarak belirlenen bölgelere ve skorlara bakarak yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her zaman azade bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına uygun etkili kaliteli ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en üs kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen yapılabilmekle bile elan çok haricen meydana getirilen yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun kök sebebi mevki yitirilmesine içyüz vermemesi ve daha azca maliyetle teamülin tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde bilahare ilave edildikten sonra örgülabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına gereğince çeşitli şekillerde özel tasar çizim evet da katlanabilir şekilde de tasarlanabilmektedir.

Report this wiki page